Sök flyresor från flera flygplatser samtidigt

by Ulf Liljankoski on 23 april, 2012

Något som jag saknat men inte hittat förrän nu är en resesökmotor som visar flygavgångar och priser från flera flygplatser samtidigt.  När man bor i Skåne är det väldigt nära till både Kastrup (Köpenhamn) flygplats i Danmark,  Sturup flygplats i Malmö och Ängelholms flygplats. Den flygplats som det är enklast att både ta sig till och resa från är, hör och häpna, Kastrup i Danmark då det finns effektivare kollektivtrafik från Sverige till den danska flygplatsen i Köpenhamn.

Skyscanner

Mitt förstaval när jag söker efter billiga flygresor är därför att söka från Kastrup/Köpenhamn, men ibland vill man dock kunna kolla om det även finns flygavgångar från Malmö med billigare biljetter. T ex vill man samtidigt kunna se priser för resor mellan Malmö – Barcelona och Köpenhamn – Barcelona.

Det närmaste jag kommit en sådan sökmotor  finns hos Skyscanner.se, men tyvärr verkar man enbart kunna söka från flygplatser i Sverige till t ex Barcelona. Jag skulle vilja ha möjligheten att välja flera flygplatser i olika länder att flyga ifrån, både flygplatser i Sverige och Danmark. T ex ha möjligheten att välja att sökmotorn ska söka flygresor från Malmö, Köpenhamn och Ängelholm till Barcelona.

Skyscanner.se verkar i alla fall ha något på gång som liknar den funktionen jag är ute efter. Man kan t ex enkelt hitta flyg till London eller med olika flygbolag såsom t ex Ryanair. Har du någon annan sökmotor att rekommendera som fungerar som jag vill så kommentera eller mejla gärna.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: