Nu samlar jag mina packlistor för resepackning på Packlista.eu

by Ulf Liljankoski on 7 augusti, 2011

Jag försöker hela tiden optimera min resepackning varje gång jag reser. Samtidigt inser jag att mina behov förändras beroende på vad syftet med resan är. De flesta resor handlar dock om att studera staden, då jag har ett stor intresse för stadsplanering, och resorna sträcker sig över 3-5 dagar. Det som är svårt att optimera är framförallt om jag behöver ha dator eller systemkamera med mig. Ibland väljer jag att jobba under resan med dator även om jag klarar av att göra det mesta med min iPhone. Om jag ska ha systemkamera och olika objektiv med mig beror på vilken sorts arkitektur som ska fotograferas, men i många fall räcker det med en liten digitalkamera eller en mobiltelefon med bra fotoegenskaper (det gäller tyvärr inte min iPhone 3GS). Det som är lättast att optimera är kläder och hygienprodukter – sådant kan man köpa eller tvätta  på plats om man skulle missat något.

Nu ska jag även börja samla alla mina packlistor på en webbplats för att få bättre översikt samt för att kunna dela med mig av dem lättare och för att stilla mitt behov av att köpa domäner :p. Du hittar mina packlistor för olika resor på Packlista.eu.
Har du egna packlistor du vill lägga upp får du gärna dela med dig av dem. I framtiden kommer jag att införa en funktion som gör att du kan skicka in packlistan via webbplatsen, men så länga kan du mejla på liljanoski (sanabel-A) gmail.com.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: