Haninge i sommar

by Ulf Liljankoski on 21 mars, 2012

Under studierna har jag naturligtvis fått en del nya vänner som kommer lite varstans ifrån här i Sverige. Det passar som handen i handsken nu när jag fått för mig att jag inte bara ska lära mig mer om Europas städer  utan även lära mig om orter i Sverige. Planerna om en Sverigeresa börjar ta form och jag har tidigare pratat om att besöka Linköping. Nu står dock även Haninge kommun på listan och tanken är att jag bor hos en klasskamrat under några dagar och ”kartlägger” området. Det är dock inte helt löst med sovplasten och vilka datum som fungerar och det kan hända att jag under någon dag fårta in på något schysst men billigt hotell runt Haninge.

Kan jag inte Couchsurfa eller bo hos en vän så duger ett enkelt hotell.

Kan jag inte Couchsurfa eller bo hos en vän så duger ett enkelt hotell.

Orten som jag kommer att lägga mest krut på vid besöket blir Handen som ingår i Stockholms tätortsområde. Sedan är tanken att jag tar mig in i Storstockholm och fotograferar och hämtar material till ytterligare ett fördjupningsarbete om olika orter. Kanske kan jag även få in det i samband med planerade besöket i Linköping.

Finns det tid över under sommaren så ska jag även försöka ta mig upp mot Kiruna, Luleå och Umeå, men det är helt beroende av hur mycket tid jag kan lägga på detta. Företagandet måste också hinna med att skötas.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: